"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity." - Charles Mingus

dinsdag 27 augustus 2013

Hello

Ook vandaag laat ik wat kaarten zien die ik zaterdag gemaakt heb. Ik was thuis, had de tijd, en had "de Spirit" , dus ben ik lekker doorgegaan.
Dit zijn twee kleine kaarten van 10x10cm met zelfgemaakte enveloppen. De eerste maakte ik voor mijn dochter om haar succes en veel plezier op haar nieuwe school te wensen:



Eerst met Memento Lulu Lavender de streepjesstempel (Bo Bunny) gezet en daarna met Memento Lilac Rosies de ruitjesstempel (Bo Bunny). De rugzak (Sirius) met Memento Grape Jelly gestempeld en ingekleurd met DI Dusty Concord en een waterpen. Hello (Memorybox) uitgestanst uit DP en een keer uit wit. De witte nog wat accenten met DI Dusty Concord gegeven. Een op de kaart en een op de enveloppe geplakt.
Wat ben ik blij met deze stans; ik vind ´m zo leuk!



De tweede kaart is met twee kleuren gele Memento gestempeld. De bloem (Inkadinkado) met twee kleuren Memento en mijn nieuwe tekststempel (Kicostamps) met Versafine Onyx Black gestempeld.


Op de enveloppe, gemaakt met het board (WeR), heb ik de bloem nog een keer gestempeld, met een ander effect door de gele kleur:



Ik blijf het heerlijk vinden om op dit formaat te werken! En ja, CaS, daar ben ik toch aardig aan verslingerd...

Maar ook andere stijlen vind ik leuk. Dat kun je aan de volgende kaart zien.
Gisteren ben ik door gegaan met de stempels die nog op m´n werktafel lagen en wat anderen en heb ik het grootste gedeelte van deze kaart gemaakt. Deze is voor de uitdaging van The Stamping Cottage. Vandaag heb ik hem afgemaakt:


De achtergrondstempels  (Bo Bunny) weer gebruikt, nu met andere kleuren. Bij deze kaart de achtergrond ook gesponsd met DI. Gecombineerd met een fuchsiastempel (Stampendous), die ik op parelmoerpapier heb gestempeld, ingekleurd met DI en waterpen, uitgeknipt en verhoogd opgeplakt. Nog een tekststempel erbij en het was goed zo...



Creatieve groetjes,
Gerrina


Met deze kaarten doe ik mee bij:
The Stamping Cottage: challenge nr 2
Dutch Card Lovers: #192 Alles mag (kaart 1)

19 opmerkingen:

  1. The two little cards are so cute, I love that CAS style and wish that I could do it! Your third card is absolutely stunning - gorgeous colours and a wonderful design. Hugs, Anne x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je mail art is zo leuk Gerrina, subtiel werk! En je derde kaart is op een andere manier weer heel knap in elkaar gezet...toppie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vindt de twee kaarten die jij hebt gemaakt super.Ze zijn zo basic wat een kunst is om die uitstraling te krijgen.Mooi om naar te kijken. Groetjes, Anneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. O wat leuk Gerrina, ik hou er ook wel van die verschillende stijlen.En 10x10 formaat is ook een erg leuk formaat om mee te werken. Nog even een vraagje. Ik zit te denken om wat inkt aan te schaffen, sprayinkt. Om te proberen of ik dit leuk vind. Welke basis kleuren zou je mij aanraden? groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Three cards and all so different Gerrina, the first so elegant, the second so artistic and the third just lovely colours.

    B x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super mooi Gerrina, ik vind het ook leuk om verschillende stijlen en materialen uit te proberen! En wat attent om je dochter te verrassen met zo'n mooie kaart voor het nieuwe schooljaar!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het zijn alle drie even mooie kaarten de een al mooier dan de ander.
    Liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ik alle drie de kaarten heel mooi, super hoor


    Groetjes Malika

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Beautiful cards, I really like the texture on the sentiment on the top one, my favorite is the 2nd. Great inking & stamping! Greetings, Shirleyx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Zo je had inderdaad de spirit, leuk zijn ze!
    Groetjes Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Very fun card designs, fabulous colors.

    Regards diane

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Het is inderdaad erg leuk om stijlen ad te wisselen, dat houdt de creativiteit gaande. En het blijft fascinerend hoe je steeds weer totaal andere resultaten krijgt. Mooie kaarten, Gerrina, je was aardig op dreef.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. De eerste vind ik mooi, de 2de ben ik persoonlijk minder weg van. Die derde heeft absoluut een WOW factor. PRachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. leuke kaartjes, eenvoud met kracht en leuk om je te zien bij Andy:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Mooie kaarten! Ik hou ook van verschillende stijlen. De mooiste vind ik persoonlijk de bovenste van het drietal. Dank voor het meedoen bij DCL.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Prachtige verschillende kaarten en leuk die bijpassende enveloppen. Bedankt voor je bijdrage aan DCL.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Prachtig Gerina , ik vind je kaarten allemaal mooi, maar omdat het bijna school is gaat mijn voorkeur vandaag naar de eerst!!

    Groetjes
    Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  18. wat een super kaarten, die streepjes stempel is erg mooi.
    gr Ballie (Bennarda)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje! Ik lees ze elke keer met veel plezier.
Thanks for your comment! I read them with great pleasure.

Creatieve groetjes, Gerrina