"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity." - Charles Mingus

zondag 15 mei 2011

Poezenboekje

Hallo allemaal!
Zoals beloofd dan ook de foto's van het poezenboekje dat ik gemaakt heb. Erop en erin foto's van de poes van mijn zus van de afgelopen winter toen zij beiden bij ons waren.



Dit boekje was een heel stuk makkelijker dan het eerste. In de eerste plaats vanwege het grotere formaat en daarnaast hoefden er ook niet zoveel foto's in. Dus heb ik hierbij niet zo zitten te woekeren met de ruimte en hoefde ik er geen extra labels of iets in die geest bij te maken om er tussen te voegen. Aan het boekje heb ik linten gehangen met hele mooie houten kralen. Deze komen uit de voorraad die ik van mijn moeder heb gekregen en zijn al héééél wat jaartjes oud. Lekker vrolijk zijn ze zeker! Aan het boekje hangt het enige label dat ik gebruikt heb: een label met een mooi poezenplaatje aan de ene zijde en aan de andere kant een 'gemaakt door'-stempel en mijn naam. 
Ook met dit boekje was mijn zus gelukkig heel blij.

Nu nog een te gaan voor mijn moeder. Weer een in winter/feestdagen- stijl en zo klein, maar dan in andere kleuren. Ik ben er al aan begonnen en als deze klaar is laat ik haar hier zien.

Maar eerst naar de verjaardag van mijn moeder; dat wordt weer smikkelen, want zij kookt super graag en zet ons elke keer weer een buffet in een ander thema/stijl voor. Mjammie!
Een fijne zondag verder!


zaterdag 14 mei 2011

Winterboekje

  
Mijn eerste zelfgemaakte boekje is voor mijn zus. Mijn zus woont in Spanje en daar zijn we deze meivakantie naar toe geweest. Eerder kon ik dog geen foto's plaatsen; zij moest het eerst nog krijgen.
Dus vandaag dan maar... Dit is het geworden:



Voorzijde

  






Geholpen door mijn dochter bij het fotograferen...









 






 

Al met al is het een heel boekwerk geworden!
Het heeft me heel wat moeite gekost om in zo'n klein formaat te werken; ik ben toch echt meer een scrapper die albumbladen op A4 of 12" formaat maakt en dan is dit een hele omschakeling! Maar het is me best wel goed gelukt! Mijn zus was er in ieder geval blij mee en daar ging het om.


De volgende keer laat ik het 2e boekje zien; het poezenboekje dat ik ook nog af heb gekregen.



maandag 2 mei 2011

Candy op de blog van The Ribbon Girl

Hoi allemaal,

Vandaag gereageerd op de candy bij The Ribbon Girl. Die is heel mooi! Zie de link hiernaast.
Op het moment ben ik bezig met een boekje voor mijn zus met herinneringen aan haar vakantie bij ons afgelopen winter. Dat moet af voor woensdag, omdat ik het dan naar haar mee wil nemen.
Als het lukt om het voor die tijd af te hebben, maak ik nog een tweede boekje met foto's van haar poes Tijgertje.
Ik probeer de foto's ervan zo snel mogelijk te posten...
Nu snel weer verder!
Greetz, Gerrina