"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity." - Charles Mingus

donderdag 27 oktober 2011

Weer kaarten...

Nadat mijn ouders al veel kaartjes langs hebben zien komen heb ik er weer eens een voor hen gemaakt:
Gewoon om hen te bedanken dat ze telkens weer voor ons klaarstaan...
Een kaart bestempeld, bloemen en vlinders gestanst en gesponst met Colorbox. De poisetta-bloem ook als masker gebruikt op de roze grote bloem. Nog een reepje gesneden en ook gesponst, wat parelpen en stickles toegevoegd...
Ik kan het niet laten om voornamelijk te stempelen...

Als 2e kaartje een geboortekaart:

Hierbij is alles zelf gestempeld op een lichtblauwe rozenkaart en enveloppe en wit papier. Alles met een kleur blauw en alle randen gesponst met hetzelfde blauw. Hoezo is stempelen met maar een kleur saai?
Voorzijde enveloppe

Achterzijde enveloppe

En helemaal weg ben ik van de cling stempels Pixie Glenn van Prima: zo mooi fijntjes!
Kijk maar: 
Achterzijde kaart

Hoop dat je het weer leuk vond wat van mij te zien... Kijk ook even op Lydia's blog en naar haar candy! (Zie hiernaast; als je op het plaatje klikt, kom je meteen op haar blog)
Voor nu weer lieve knutselgroetjes en maak er wat moois van!

 Gerrina

zaterdag 15 oktober 2011

Kaartjes voor van alles

Even geen tijd voor meer LO's of stempelen voor mezelf; er gebeurt van alles in het leven van de mensen om me heen en dat verdient een kaartje. De eerste voor het huwelijk van een collega:
Voorkant enveloppe en kaart:

De binnenkant van de kaart en de enveloppe hieronder beiden gestempeld met twee verschillende hart/ornamentstempels en natuurlijk Cupido op de enveloppe. De harten en zwanen zijn stanzen van MD, de tekst is op de PC uitgeprint, afgerond aan de hoeken en bestempeld met een hartstempel. Het geëmbostte papier is een folder van Provocraft en daarna met Colorbox goud beïnkt.

Voor een zieke collega een rustige kaart (het is tenslotte voor een man):
En een detailfoto: 

Als laatste een bedankkaartje voor het (weer) oppassen op onze diertjes toen we op familieweekend waren:

Achtergrondkaart bestempeld met een La Blanchestempel. Een geëmboste en uitgestanste vorm beïnkt met drie kleuren bijpassende Colorboxinkten. De swirl is van MD en de vlinders van Joy. Deze ook met de direkt-to-paper methode beïnkt en bij de vlinders nog wat stickless toegevoegd.
En ook hiervan een detailfoto: