"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity." - Charles Mingus

Workshops


Nieuwsbrief 2


Om je kennis te laten maken met het stempelen en meteen wat technieken te leren geef ik  woensdag 9 januari 2019 een kennismakingsworkshop van 13:00 tot en met 16:00 uur.We gaan, na wat algemene informatie over stempelen, 3 kaarten maken met veel verschillende technieken, waarbij jij lekker ontspannen aan de gang kunt gaan en kan kijken of stempelen iets voor jou is. Natuurlijk krijg je de beschrijvingen ook van me, zodat je later altijd terug kunt lezen hoe een techniek of materiaal ook al weer ging.
De workshops worden bij mij thuis in Nuenen gegeven en gaan door bij minimaal 3 aanmeldingen. De zijn kosten 17,50 per workshop, inclusief thee/koffie en iets lekkers.


Ik zorg voor voldoende variatie in stempels en inkt, natuurlijk gaan we niet met kerststempels werken. Misschien ontdek je zo een nieuwe hobby of leid de workshop je naar nieuwe technieken en materialen.
Tijdens de workshops zorg ik voor alle materialen, zodat jij ze kunt uitproberen en zo kunt beslissen of je die thuis ook zou willen gebruiken.
Vervolgworkshop:
En een vervolgworkshop staat ook al gepland op woensdag 16 en donderdag 24 januari 2019 beide keren van 13:00 tot en met 16:00uur!
Wat we dan gaan maken? Een kado-me;kpakje waarbij je start met wit papier en helemaal zelf een ontwerp maakt met inkt, stencils en stanzen;


Zie ik je op 9 januari 2019?
En  ook 16 of 24 januari 2019? (Dat kun je ook later aangeven)
Geef je op via:
Ik heb er zin in! Jij ook?
Graag tot op een van de dagen!Groetjes, Gerrina 


Nieuwsbrief 1


Om je kennis te laten maken met het stempelen en meteen wat technieken te leren geef ik  donderdag 6 december 2018 een kennismakingsworkshop van 13:00 tot en met 16:00 uur.
Kun je die dag niet?
Deze workshop word nog een keer herhaald in januari op woensdag 9 januari 2019, ook van 13:00 tot en met 16:00 uur.
We gaan, na wat algemene informatie over stempelen, 3 kaarten maken met veel verschillende technieken, waarbij jij lekker ontspannen aan de gang kunt gaan en kan kijken of stempelen iets voor jou is. Natuurlijk krijg je de beschrijvingen ook van me, zodat je later altijd terug kunt lezen hoe een techniek of materiaal ook al weer ging.
De workshops worden bij mij thuis in Nuenen gegeven en gaan door bij minimaal 3 aanmeldingen. De zijn kosten 17,50 per workshop, inclusief thee/koffie en iets lekkers.


Natuurlijk mag je ook beide workshops komen! Ik zorg voor voldoende variatie in stempels en inkt.
Misschien ontdek je zo een nieuwe hobby of leid de workshop je naar nieuwe technieken en materialen.
Tijdens de workshops zorg ik voor alle materialen, zodat jij ze kunt uitproberen en zo kunt beslissen of je die thuis ook zou willen gebruiken.
 

Vervolgworkshop:
 En een vervolgworkshop staat ook al gepland op woensdag 16 en donderdag 24 januari 2019 beide keren van 13:00 tot en met 16:00uur!
Wat we dan gaan maken? Een kado-melkpakje waarbij je start met wit papier en helemaal zelf een ontwerp maakt met inkt, stencils en stanzen;


Zie ik je op 6 december 2018 of 9 januari 2019?
En  ook 16 en 24 januari 2019? (Dat kun je ook later aangeven)
Geef je op via:
Ik heb er zin in! Jij ook?
Graag tot op een van de dagen!


Groetjes, Gerrina Algemene informatie:

Zoals je misschien weet geef ik workshops.
Natuurlijk hebben die workshops als basis het stempelen. Met het stempelen is er zoveel mogelijk. Heel veel technieken en materialen. en wat dacht je van het werken met stencils? Of met verf in plaats van inkt? Op stof, hout, plastic en meer?

De workshops zijn bij mij thuis, maar ik kan ook op locatie een workshop van een dag of dagdeel geven als je met een groep van minimaal 6 mensen bent.


Donderdagworkshop:
Vanaf 2016 ben ik gestart met een workshop stempelen, waarbij we elke derde donderdag bij mij thuis aan de gang gaan met stempels, heel veel technieken en materialen. Kun je een keer niet? Geen ramp; elke keer wordt er weer andere techniek of technieken gedaan. Je gaat altijd naar huis met een of meerdere projecten die af zijn, of, in overleg, werken we meerdere keren aan een groter werkstuk.


Proef workshop stempelen:
En wil je gewoon proberen of stempelen iets voor je is? Dan kun je een van de donderdagen aan schuiven en eens komen proberen of dit jou nieuwe hobby kan zijn. Alle tijd om van alles te vragen en te proberen!


Eigen groep:
Wil jij ook een keer met een kleine groep bij mij thuis aan de gang met een bepaalde techniek of met een bepaald materiaal?
Dat kan!

Ik heb de workshops voor je op een rijtje gezet:
*Dus wil jij met Brusho leren werken?
*De Gelliplate uitproberen?
*Technieken met Distress Oxide leren?
*Met Panpastels aan de gang?
*Leren hoe je CAS-kaarten maakt?
*Of misschien wil jij (ook met gewone stempels) graag leren hoe je een landschap maakt? Zowel voor op een ( CAS-) kaart als op een AJ-page of een canvas?
*Of nog een andere specialiteit van mij leren; namelijk werken met stencils?
Met stencils maak ik kaarten, LO's en Mixed Media projecten en voor elk heb ik workshops ontworpen.

Voor alle workshops geld dat ik plaats heb voor maximaal 8 personen en dat je na afloop niet alleen met een of (meestal) meerdere creaties naar huis gaat, maar dat je thuis ook lekker verder kunt gaan met de basis die je tijdens de workshop hebt geleerd.

Zie je een techniek in een van m´n posten hier en denk je; "Dat wil ik ook!"?
Van alle technieken die ik gebruik kan ik jou leren hoe ik ze gebruik en, veel belangrijker, hoe jij ze binnen je eigen stijl kunt gebruiken. Dus ben je met een groep van minimaal 3 en maximaal 8 personen, dan kun je zelf aangeven welke techniek je graag wilt doen.
De workshops worden in dagdelen gegeven, de meesten zijn een dagdeel 's middags of 's avonds, maar het is ook mogelijk een hele dag aan de gang te gaan, met een lekkere lunch tussendoor.


Nog wat voorbeelden van de workshops die ik geef:
Gewoon lekker stempelen
Landschap/scene met stempels, inkt en water
Panpastel 4 techniekkaarten
Clean And Simpel kaarten (CaS)
Stencils als achtergrond gebruiken op kaarten
Stencils als focalpoint op kaarten
en meer...

Je kan me bereiken via
gerrina@onsnet.nu
via FaceBook
of laat een berichtje hier achter


Ik zie je graag! En geniet ervan om jou nog meer technieken te leren en andere materialen te laten kennen, zodat je steeds gevarieerder aan de slag kan.

Creatieve groetjes,
Gerrina


3 opmerkingen:

  1. en waar is "bij mij thuis"? daar hangt vanaf of ik daaraan deel kan nemen.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij mij thuis is in Nuenen. Hopelijk woon je in de buurt?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke site Gerrina! Ziet er allemaal ontzettend leuk en interessant uit. Mooi om te zien wat je allemaal kan maken :) Ik blijf het in de gaten houden. Groetjes Lizzy [we hebben elkaar ontmoet bij het Museum van Volkenkunde :)]

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje! Ik lees ze elke keer met veel plezier.
Thanks for your comment! I read them with great pleasure.

Creatieve groetjes, Gerrina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...