"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity." - Charles Mingus

Volgers

zondag 15 mei 2011

Poezenboekje

Hallo allemaal!
Zoals beloofd dan ook de foto's van het poezenboekje dat ik gemaakt heb. Erop en erin foto's van de poes van mijn zus van de afgelopen winter toen zij beiden bij ons waren.Dit boekje was een heel stuk makkelijker dan het eerste. In de eerste plaats vanwege het grotere formaat en daarnaast hoefden er ook niet zoveel foto's in. Dus heb ik hierbij niet zo zitten te woekeren met de ruimte en hoefde ik er geen extra labels of iets in die geest bij te maken om er tussen te voegen. Aan het boekje heb ik linten gehangen met hele mooie houten kralen. Deze komen uit de voorraad die ik van mijn moeder heb gekregen en zijn al héééél wat jaartjes oud. Lekker vrolijk zijn ze zeker! Aan het boekje hangt het enige label dat ik gebruikt heb: een label met een mooi poezenplaatje aan de ene zijde en aan de andere kant een 'gemaakt door'-stempel en mijn naam. 
Ook met dit boekje was mijn zus gelukkig heel blij.

Nu nog een te gaan voor mijn moeder. Weer een in winter/feestdagen- stijl en zo klein, maar dan in andere kleuren. Ik ben er al aan begonnen en als deze klaar is laat ik haar hier zien.

Maar eerst naar de verjaardag van mijn moeder; dat wordt weer smikkelen, want zij kookt super graag en zet ons elke keer weer een buffet in een ander thema/stijl voor. Mjammie!
Een fijne zondag verder!


2 opmerkingen:

 1. Gerrina je fotoboekje is erg mooi gedaan. Ja poezen blijven zeer dankbare wezentjes om te forograferen, vind ik ook.
  Maar bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Je vroeg welke stempel dat zingende meisje is: nu het heeft even geduurd want ik heb de stempel ooit een keer van een vriendin afgedrukt. Maar ik heb het achterhaald, ze wist het nog. De stempel is van SCACD en te verkrijgen bij Cute Stamps en Cards. Hoop je nog een keer te zien op mijn site.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gerrina, hier nog even terug. Krijg net van mijn vriendin door dat ze een foutje heeft gemaakt. De stempel komt bij Ge-We hobby vandaan en is nog in voorraad.
  Sorry voor de valse voorlichting.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje! Ik lees ze elke keer met veel plezier.
Thanks for your comment! I read them with great pleasure.

Creatieve groetjes, Gerrina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...