"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity." - Charles Mingus

Volgers

zaterdag 19 november 2011

Boekje voor Pensioen

Een collega ging deze week met pensioen en dus heb ik het vorige en deze week druk gehad met het maken  van een boek met daarin verschillende wensen van de collega's. Deze konden uit verschillende maten witte labels en kaartjes of een A5 bladzijde voor hun wens kiezen. Ik heb ze verzameld en er een boek van gemaakt dat onze (bijna) 65 jarige nu oud-collega van ons kreeg.

Dit is het geworden:
Voorkant
En in detail:

Enkele van de samengestelde bladzijden:

 Mooi he? Getekend door collega Martine!

Achterkant

En in detail:


Weer eens wat anders dan de kaarten die normaal gegeven worden...Onze collega was er heel blij mee. Tijdens de receptie ging het van hand naar hand en velen probeerden hun label of kaartje terug te vinden. Die hadden toch wel een gedaantewisseling ondergaan... En ik was blij dat het af was, want met zoiets ben je toch weer een hele tijd zoet!
Nu kan ik weer verder met het afwerken van het boekje met stempeltechnieken dat ik gemaakt heb tijdens de workshop van Rosita vorige week zaterdag. En er zijn nog de plannen voor de geboortekaartjes voor twee collega's. En voor een berg kerstkaarten die nog gemaakt moet worden... En natuurlijk kan ik niet wachten om te gaan oefenen met de Derwent Coloursoftpotloden gewonnen bij de candy bij Lydia, die ondertussen allang zijn binnengekomen...
Oh, help! Heeft iemand misschien nog wat tijd over voor mij, zodat ik deze gebruiken kan om dit allemaal uit te voeren? In iedergeval ga ik nu aan de slag, hoe dat alles geworden is, je ziet het een volgende keer wel weer!

Lieve knutselgroetjes,
Gerrina


1 opmerking:

  1. gerrina ik sta perplex, wat is dit schitterend. Ik blijf kijken naar elke keer weer wat nieuws en moois. SUPER>
    groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje! Ik lees ze elke keer met veel plezier.
Thanks for your comment! I read them with great pleasure.

Creatieve groetjes, Gerrina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...