"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity." - Charles Mingus

Volgers

vrijdag 27 april 2012

Workshop kaarten bij Stempels en zo

Dinsdag de 23ste April ook nog naar een avond-workshop bij Sempels & Zo geweest.
Kaarten zijn gemaakt door Nicole Parmentier en Miranda Hendriks.

Als eerste een kaart op kraft. 4x dezelde stempel gebruikt; linksboven helemaal afgedrukt met Hero Arts chalk inkt. De overige 4 met Versamark en clear geëmbosd. Twee stickerborders gebuikt met twee stukjes binderstwine, dat met de quicky glue-pen is vastgeplakt. De postzegels uitgeprikt na het stempelen, een lijntje met de quicky glue-pen getekend en glitter eroverheen aangebracht. Deze verhoogd opgeplakt:


De tweede kaart met een en dezelfde stempel gemaakt; bovenste gedeelte met zwart op wit papier gestempeld en het onderste gedeelte met wit op zwart papier gestempeld. Een gaaf idee! Bloemetje samengesteld uit verschillende kant en klare bloemen en een brad:


Als laatste een stempel van Hero Arts afgedrukt met Versamark en geëmbosd met wit. Daaroverheen gegaan met Distress Stains in drie kleuren. Tekststempel in zwart gestempeld:


En, omdat we nog tijd over hadden nog 2x hetzelfde gedaan, waar bij de bovenste afdruk in plaats van witte embossingpoeder een zilveren is gebruikt en in plaats van Distress Stains Ecoline gebruikt is:


Het was zeer gezellig en heerlijk dichtbij! Veel dames dicht uit m'n buurt ontmoet. Jammer dat het qua timing eerder niet lukte bij Stempels & Zo een workshop te volgen!

Vandaag de dag op De Keukenhof doorgebracht en me daar laten inspireren door alle mooie kleuren en bloemenpracht!
Ook het voorjaarsgevoel is nu weer terug bij mij, maar dat komt vast ook doordat we een groot stuk van de dag lekker van het zonnetje hebben genoten!
Waarschijnlijk werkt dat allebei nog wel door in m'n volgende projectjes...

Creatieve groetjes, Gerrina

1 opmerking:

  1. Wat een geweldige workshop was dat! Zo te zien heb je weer allerlei leuke techniekjes geleerd. De kaarten zijn in ieder geval allemaal even prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje! Ik lees ze elke keer met veel plezier.
Thanks for your comment! I read them with great pleasure.

Creatieve groetjes, Gerrina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...