"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity." - Charles Mingus

Volgers

zondag 24 juni 2012

Snapshot

Deze keer een tag gemaakt. En het bijpassende envelopje gepimpt.
Dit is weer voor een project van de Stamping Angels groep.
De opdracht was om een techniek van Tim Holz te gebruiken. Ik heb een niet zo veel gebruikte techniek voor de tag gebruikt.

De tag:

Hier zie je het effect op het apart gemaakte kaartje beter:

Detail:


Het envelopje
Voorkant:

Detail:

Achterkant:


De ondergrond van de tag is een stuk vlies-stof (of is het fliesstof?), waarop ik de stempels met Versark heb afgedrukt en daarna met clear EP geëmbost. Daarna met Distress stains gekleurd en aan de lucht laten drogen, opgeplakt op de tag en er een gaatje in gemaakt.
De tekst op de enveloppe en de afbeelding van de fotocamera op de tag zijn gemaakt door de stempel gewoon af te drukken en het geheel te kleuren met Distress inkten. Daarna helemaal ingeïnkt met Versamark en daarop clear EP gestrooid. Hier en daar met de nagel wat weggekrast en toen geëmbost.
Stempels zijn van Maya Road, Technique Tuesday (tekst) en onbekend merk mounted camera stempel. De gebruikte stencil is van Dulysions.

Ik ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden, want de technieken zijn leuk om te doen, maar ik vond het moeilijk om nog iets toe te voegen aan de tag op deze achtergrond.

Ik zie dat ik een nieuwe volger heb; Welkom Marjolijn! Hoop dat ik je af en toe kan inspireren...

Hiermee wil ik meedoen met de challange van Art Specially frends maak een tag en Simon Says Stamp: anything but a card.

Creatieve groetjes, Gerrina

8 opmerkingen:

 1. Heel mooi zowel de tag als het envelopje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lovely color from your tag and lovely Images too..beautifully done...greets from Germany...good luck with the challenge..

  I am also joining the challenge from Simon Says Stamp, my Creation is number 126, would you mind to see it my blog...many thanks before, hugs, Monika

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind zowel de tag als het envelopje erg mooi Gerrina.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kleuren Gerrina, wow.
  Ik ben al volger geworden van je blog en jij wilde me terugvolgen, maar kreeg een foutmelding. Ik heb een oplossing gevonden voor het euvel dus .... be my guest. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige tag! Leuk dat je op vliesstof hebt gestempeld. Apart hoor! Dank je wel voor het meedoen met de ARTSpecially Friends Challenge.

  Groetjes
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje! Ik lees ze elke keer met veel plezier.
Thanks for your comment! I read them with great pleasure.

Creatieve groetjes, Gerrina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...