"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity." - Charles Mingus

Volgers

dinsdag 31 juli 2012

Tuin beplanten / to plant a garden...

We zijn heerlijk op vakantie geweest in Normandië en gisteren laat teruggekomen.
Voordat we weggingen was ik met het al wat lekkere weer vooral buiten aan het genieten en niet zo heel veel binnen aan het stempelen, plus natuurlijk alles klaarmaken voor de vakantie...
Tussen alles door door had ik toch heel veel zin om weer eens een bloemenkaart te maken. En dan een met kleuren die ik niet zo vaak gebruik. Dus een snelle kaart deze keer gemaakt.
Omdat het niet heeft gewerkt deze tijdens mijn vakantie te laten plaatsen door Blogger en ik op vakantie voor deze post geen tijd meer had (te veel aan het genieten, bekijken en doen), laat ik deze nu nog maar even hier zien:De stempel (Hero Arts) beïnkt met verschillende kleuren en deze afgedrukt. De tekststempel (Art Specially) 2x gestempeld met de stempellineaal een keer met groen en een keer met donker. Ook de vogels (Art Specially)een keer met twee kleuren donker, een keer met twee kleuren wat lichter en nog een keer met maar een kleur gestempeld. De randen van de kaart aangezet met groen en op een groene kaart geplakt.

Op vakantie heerlijk veel ideeën opgedaan en ik ben nog aan het werken aan het vakantieboek. Dat wordt de komende 2 weken verder gevuld omdat we dan heerlijk met z'n 3-en vrij zijn... Het resultaat zie je later wel weer voorbijkomen!

Creatieve vakantie groetjes, Gerrina

Met deze kaart wil ik meedoen bij:
fashionablestampingchallenges

7 opmerkingen:

Lydia zei

hij is weer mooi geworden. Zo te horen heb je een hele goede vakantie gehad. Het is jullie gegund hoor.

groetjes

Netty zei

Loving your pretty card and its beautiful stamping, x

crealinedance zei

Hallo mooie kaart.gr.Nel

ScrappyDoo zei

Hoop dat je een fijne vakantie had! Je kaart is een erg mooie tuin geworden. Kom je even je kado kiezen?!!

downrightcrafty zei

beautiful
Hugs Kate xx

Patrice zei

Hé ja, tijdens de vakantie doe je zoveel geuren en kleuren op en herladen de batterijen... een hele mooie, leuke kaart is het geworden!

Grtjs Patrice

Yvonne Garner zei

Such a pretty card! Thank you for joining us at FSC. Best, Yvonne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...