"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity." - Charles Mingus

dinsdag 22 oktober 2013

Workshops van Andy Skinner bij de Craftorij

Oké, zoals beloofd een berichtje over de twee workshops van Andy Skinner die ik afgelopen week bij De Craftorij heb gevolgd...  Ze waren gaaf! Heel veel nieuwe technieken geleerd in een super relaxte en gezellige sfeer.

Nadat ik donderdag samen met nog een aantal gezellige dames een heerlijke workshop van Andy Skinner bij de Craftorij had gevolgd en met heel mooie technieken een spiegel gepimpt had, mocht ik zondag nog een keer die kant uit rijden om technieken met de Gelliplate te leren van Andy Skinner.
Wat een feest!Donderdag bleek Andy een rustige en gezellige man te zijn die in de gaten hield of iedereen de uitleg gevolgd had en welke materialen je in 'n paar minuten nodig had... hij zorgde ervoor dat het volgende gereedschap, verf e.d. alweer bij jou plekje klaar stond, zodat je heerlijk door kon werken! Super gewoon!
Dit is de spiegel die ik donderdag gemaakt heb:
Zoals je ziet een metaal-achtige look, zonder ook maar een spoortje metaal te gebruiken...

En zo zag het eruit nadat ik thuis nog een klein beetje zilver her en der erop gewreven had:En zoveel dames, zoveel verschillende werkstukken:Nog nagenietend van de donderdag, kon ik alvast vooruit kijken naar de zondag workshop, waarin we met de Gelliplate aan de slag zouden gaan.

Nou heb ik in al m´n knutseljaren al van alles gebruikt in plaats/als een soort van Gelliplate, dus kende ik wel een aantal technieken, maar nieuwe leren is altijd gaaf en ik was benieuwd...
En inderdaad lekker veel technieken gedaan. Sommige al eens gedaan, andere gezien, maar ook twee voor mij nieuwe technieken gedaan. Het was weer relaxed en heel gezellig met de groep, wat ook niet gek is als (bijna) iedereen elkaar al eerder ontmoet heeft....
En deze keer dus ook veel resultaten. Een hoop om later te verwerken en twee die eigenlijk zo gebruikt kunnen worden:En de twee die ongeveer af zijn zo:


En ook hier weer een foto van de groep, waarop alleen Gertine (Echt leuk je nu eens in het eggie gezien te hebben!) en twee anderen (hadden haast) ontbreken:


Met dank aan Wini voor wat van de foto´s en dat gaan we zeker nog eens samen doen! En Lia van de Craftorij voor een aantal van de foto´s en de fijne organisatie...


Het was weer heerlijk; gezellig, relaxed én een hoop geleerd; wat wil je nog meer op een zondag in de herfst!


Creatieve groetjes,
Gerrina15 opmerkingen:

 1. wat mooi allemaal, tof dat je zondag ook een plaatsje had bemachtigd.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh,WOW! Gerrina I just love your mirror.frame-just gorgeous! Looks like you had a lot of fun at your craft group-lovely photographs :)
  Hugs,Nessa xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja het was echt enorm genieten, Gerrina. We zaten dan ook in een heerlijk hoekje, met goed uitzicht op de 'master'.

  Op naar de volgende keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat klinkt als twee super leuke dagen en wat een mooie spiegel hebben jullie gemaakt, gaaf effect!! Ook je achtergrondjes zien er mooi uit, leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo te lezen ben je nog aan het nagenieten van deze dagen. De spiegel vind ik mooi van kleur en stempels. Leuk om nieuwe technieken te leren voor je achtergronden. Het ziet er mooi, kleurrijk en gezellig uit!!

  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O, wat zal dit super zijn geweest zeg om mee te maken. En wat gaaf wat jullie allemaal gemaakt hebben. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi Gerrina, it looks like you took a great workshop(s)! Beautiful frame and it looks great with the silver you rubbed on and the Gelli plate backgrounds are fabulous.. They are fun! Have a creative week, Shirleyx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow dat klinkt gezellig allemaal en wat een mooie dingen heb je gemaakt zeg!
  Die spiegel ziet er echt geweldig uit!
  groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hier de wegloper! Ha ha, ik was zo moe en wilde zo graag naar huis. Mijn hoofd zat helemaal vol van alle informatie. En stiekem ben ik ook een beetje allergisch voor op de foto gaan (ik sta liever achter de camera).
  Die spiegel is helemaal te gek. Dat vleugje zilver maakt hem helemaal af!!

  Vond het erg leuk om jou nu eens in het echie te zien. We komen elkaar vast nog wel eens tegen op een beurs of workshop. Maar zeker op een blog!! :0)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hello Gerrina, I believe you had a wonderful day and workshop, thanks for sharing the photos. You've made an awesome textured frame, the other projects are amazing too.
  Lieve Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat was het leerzaam en gezellig he? Je uitwerkingen zijn ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke workshops hebben jullie ook gehad Gerrina! Prachtige resultaten hoor...geniet maar lekker na :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje! Ik lees ze elke keer met veel plezier.
Thanks for your comment! I read them with great pleasure.

Creatieve groetjes, Gerrina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...