"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity." - Charles Mingus

maandag 13 april 2015

Art Specially Event en Vogels 3 / Art Specially and Birds 3

Wat een geweldig weekend heb ik beleefd op het Art Specially Event! Zaterdags super gezellig met Rosita naar Nijkerk gereden en daar bijna meteen aan de slag gegaan bij "De Duif", want oh wat stond iedereen te trappelen om de mooie workshops te doen en te snuffelen tussen de prachtige stempels en materialen! Gelukkig heb ik tussendoor heel veel van jullie gezien en gesproken. Aan het einde van de beursdag ook zelf nog kunnen rondsnuffelen bij de prachtige stands en 's Avonds heerlijk gegeten en de avond gezellig met Rosita doorgebracht. Zondag was ik vrij en heb ik nog heel veel meer mede-"stempelverslaafden" gezien en gesproken, en toch heb ik nog enkelen van jullie gemist... Wel samen met Folkje een heel aantal van de Art Specially workshops kunnen doen, gesnuffeld tussen alle inkten, kleuren, stempels, verf en andere "lekkernijen" tussendoor genoten van het zonnetje buiten. En dan is het alweer veel te snel voorbij... Naar huis met een "buit" waarmee ik nog een hele super lange tijd lekker mee kan "spelen" en een hoofd vol met heel veel indrukken en inspiratie...


Ik laat je graag een van de kaarten zien die op het Art Specially Event in de stand bij Hobbycompleet De Duif te bewonderen was en die later ook op andere beurzen te zien zal zijn. Net als een aantal andere kaarten die ik voor hen maakte. Het is er een uit mijn vogel-serie:
I gladly show you a card that I made for the Hobbtcompleet De Duif boot at the Art Specially Event and one, that you, together with some others, can see at other exchanges at the Hobbtcompleet De Duif boot. This is one from my Bird-sequence:
Gebruikte materialen:
Used materials:
Stempels: Dina Wakley
Stencils: Crafters Workshop
Inkt: Versafine Onyx black, DI Picked raspberry, Spiced marmelade, Rusty hinge en Gathered twigs
Overige: Stempel- en maskerpapier, blendingtool, Caran D'Ache kleurpotloden en wit cardstock


En hier nog een overzicht van de workshops die ik heb kunnen doen:
And the results of all the workshops I did:
En kijk eens wat een mooie vogel-ATC's ik uit de tas bij Alie mocht grabbelen:
And look what beautiful bird-ATC's I was allowed to grab out of Alie's grabbag:


Dank je wel Alie! Ik vind ze prachtig!
Thanks Alie! They are stunning!Als laatste nog een grote dank aan alle vrijwilligers van het super enthousiaste Art Speciallyteam: jullie hebben van dit 10-jarig jubileum een speciaal feest gemaakt waar ik super van heb genoten! Dank ook aan de dames en speciaal Marian van "De Duif"; heerlijk samen gewerkt en we hebben genoten van iedereen die allerlei vragen op ons afgevuurd hebben die er maar opkwamen over alle materialen en technieken!
Nu rest mij alleen nog maar na te genieten en aan de slag te gaan met alle ideeen die in mijn hoofd borrelen na al die inspiratie op het Event...Creatieve groetjes,
Gerrina


Met de kaart doe ik mee bij:
I am entering the card at:
Simon Says Stamp Mondaychallenge: In the Middle

15 opmerkingen:

 1. Ziet er allemaal heel leuk uit Gerrina.
  Groetjes
  Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk opgebouwde vogeltjes kaart, hihi geen Duifje! Leuk dat je de workshopkaarten laat zien...ik heb geen workshops gedaan, had die 7 uur ook wel nodig om te babbelen en spulletjes te vergaren :-). Ook deze kaarten zien er gaaf uit.
  Graag gedaan, dat laten grabbelen!
  Geniet lekker na van je ASE beleving 2015...heerlijk geweest weer he!
  Groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk kaartje met het vogeltje Gerrina.....en zo te lezen heb je hele leuke beursdagen gehad...Ook je workshopkaartjes zijn schitterend....

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Looks like you had a fun weekend and your bird card is fab, love the stencil work. Thanks for joining Ink and have a fun weekend x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je zo genoten hebt, het was ook een heerlijk weekend, heel gezellig vond ik het. Voor mij nog net wat te vermoeiend maar dan is het fijn dat ik een hotelkamer ernaast had.
  Leuke workshops heb je ook gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat was het heerijk en wat een mooie verdeling had je, 1 dag helpen en 1 dag rondstruinen. Wat een mooie vogel van Alie....geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk verslag van zo te horen een zeer geslaagd event, helaas was ik er zelf niet bij maar heb toch een beetje mee zitten genieten van alle verhalen en foto's op FB en de blogs :) mooie kaart heb je ter inspiratie gemaakt Gerrina!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er ontzettend gaaf uit Gerrina!
  Zo te lezen heb je een goed weekend gehad.
  Lieve groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi Gerrina. Jammer dat ik jou niet heb gezien.
  Groetjes, Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wonderful, Gerrina.
  I'm sad too, that we didn't see us. Maybe next year???

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Love the stencilled background and lovely colours on your card. Thank you for joining us at Inkspirational Challenges. Come back next time! Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie resultaten van de workshops en de vogelkaart is een plaatje! Ik was er ook zondag, heb wel mensen ontmoet, maar er ook veel gemist als ik de blos zo lees. Maar leuk was het en ik ben ook goed geslaagd.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fabulous work!!!! Thanks so much for joining us at the Simon Says Stamp Monday Challenge Blog :) - Ashli

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Beautiful work! I always find your stamping so inspiring. Wonderful! Thank you for sharing your work with us this week for the Simon Says Stamp Monday Challenge.

  ~Michelle

  http://www.michellezerull.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Great stenciling and composition of the card!
  Thanks for playing with us at INK for our photo challenge :-)
  Pia xx

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje! Ik lees ze elke keer met veel plezier.
Thanks for your comment! I read them with great pleasure.

Creatieve groetjes, Gerrina