"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity." - Charles Mingus

dinsdag 7 augustus 2018

Workshop bij Gerrina's Creatieve Wereld: Verjaardagskalenders / Classes at Gerrina's Creatieve Wereld: Birthdaycalenders

For my English-reading followers: A post about a project made in several classes followed at my home. All with different materials and techniques. And some info about my classes. 
(You can use the translationbutton from the sude-bar if you want)


Zo super: eindelijk zijn ze af!!
(nou ja al even, maar nu de tijd genomen alle foto's op een rijtje te zetten)
Een aantal maanden zijn 2 dames bezig geweest om elke 3 weken een bladzijde voor hun kalenders te maken tijdens de workshop bij mij thuis.
Elke keer met een nieuwe techniek of nieuwe materialen en met kleuren en sferen die passend bij de tijd van het jaar voor die maand.
Met heel veel plezier gingen ze steeds aan de slag, nieuwsgierig en super gemotiveerd om weer wat nieuws te doen. Leuk om te zien hoe het ene materiaal of techniek bij beiden heel erg beviel en een andere techniek meer bij een van de 2 in de smaak viel.
De beste / mooiste resultaten van elke workshop werd gereserveerd voor de kalender, de anderen zijn omgezet naar kaarten en andere mooie projecten.
Mooi hoe dit niet alleen een praktische woondecoratie is geworden, maar ook een prachtige herinnering aan al die verschillende kennis die opgedaan is in heel gezellige workshops met alleen maar "me-time"!  (Een belangrijke uitdrukking voor deze dames)


Als 1e die van Yvonne:

Alle maanden:

En als 2e die van José:

(Wat een mooie tekst!)

Alle maanden:Wat een top prestatie!

En ondertussen zijn we lekker door gegaan met andere projecten, die natuurlijk weer met andere technieken en materialen gemaakt worden!


Heb jij ook zin om een van de workshops te volgen die ik elke 3 weken geef, of heb je een materiaal of techniek die je heel graag een keer wilt proberen zonder meteen alles daarvoor aan te moeten schaffen, of heb je zin met een stel vriendinnen eens heerlijk creatief en gezellig aan de slag te gaan?
kijk dan eens op het workshop-tabje hierboven.
Of neem even contact met me op door een reactie of mailtje te sturen.
Ik geef workshops in een kleine groep (maximaal 8 personen) en kan ze ook op locatie geven.
In de ochtend, middag en 's avonds, per dagdeel of 2 dagdelen overdag met een lekkere lunch en natuurlijk altijd met koffie, thee en iets lekkers!
Via dit blog en mijn Facebook-pagina kondig ik de nieuwe geplande workshops aan. Maar je kunt ook aanschuiven bij een van de groepen die elke 3 weken bij elkaar komen.Creatieve groetjes,
Gerrina


4 opmerkingen:

 1. What wonderful results Gerrina - the ladies obviously have a great teacher. I wish I lived closer and could take a class!
  Blessings
  Maxine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super calendars, Gerrina ... such lovely images ... and what a great sentiment with the butterflies ... your creativity surely is limitless! Hugs, Anita :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kalenders zijn het geworden, het stempelplezier spat er van af!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje! Ik lees ze elke keer met veel plezier.
Thanks for your comment! I read them with great pleasure.

Creatieve groetjes, Gerrina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...