"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity." - Charles Mingus

vrijdag 28 juni 2013

Condoleancekaarten / Condolence cards

Soms heb je ze nodig en dan maak ik ze het liefst zo persoonlijk mogelijk:


De eerste is gemaakt voor iemand die zelf ook graag stempeld. Vandaar dat ik deze niet in de standaard zwart-wit kleuren heb gemaakt.

Werkwijze:
De stempel afgedrukt met Versamark en met witte EP van Artemio geëmbosst. Een stuk wit linnenstruktuurpapier geëmbosst met de Honeycomb folder van Stampin`Up. Met eerste met bruine en paarse Distress Stains,de tweede met  alleen paarse Distress Stains gekleurd. Op een apart stuk papier de tekst (Kico Stamps) gestempeld en deze in vorm geknipt. De randen hiervan ook met paarse Distress Stains gekleurd. Alles op maat gesneden, gemat op kraftpapier en dat weer op een witte kaart geplakt.Deze kaart meer in de gebruikelijke tinten gehouden.

Werkwijze:
De bloemenstempel (Lablanche)afgedrukt met zwarte versafine. Met behulp van een ronde mal de kaart aan beide zijden rond afgesneden (het is net geen cirkel). De tekst (Kicostamps) met hetzelfde zwart en een stempellineaal erop gezet. Een stuk wit linnenstruktuurpapier geëmbosst met de Honeycomb folder van Stampin`Up. Deze lichtjes gesponst met zwarte DI, op maat gesneden en twee roze lintjes erop geplakt. De bijna cirkel met de bloem daar verhoogd opgeplakt en alles gemat op een zwarte kaart.


Creatieve groetjes, 
Gerrina

5 opmerkingen:

 1. Het zijn twee mooie kaartjes en zoals je zegt het is altijd leuk om iets eigen erin te brengen.
  Liefs Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Mooie kaarten helaas hebben we wel eens nodig.Gr.Nel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze persoonlijke kaarten worden vast en zeker gewaardeerd, mooi gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helaas hebben we deze nodig en als we dan even een glimlach kunnen tevoorschijn toveren bij de nabestaande, is onze opzet geslaagd. En dat kan je alleen maar doen met een persoonlijke kaart.
  Fijn weekend

  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lovely cards :) thank you for joining us over at the Simon Says Stamp challenge. Don't forget to link back to us so that you can be in with a chance of winning our prize. Hugs, Dawny x

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje! Ik lees ze elke keer met veel plezier.
Thanks for your comment! I read them with great pleasure.

Creatieve groetjes, Gerrina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...