"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity." - Charles Mingus

Volgers

donderdag 13 juni 2013

Musical label / Musical tag

Het is weer de periode waarin er op scholen allemaal afsluitende activiteiten zijn. En dit jaar is dat voor onze dochter nog meer van toepassing; zij verlaat de school waar ze 8 jaar op heeft gezeten en neemt na de vakantie de stap naar de middelbare school.
Een van de dingen die niet veranderd zijn, sinds ik die stap way back, maakte, is, dat er een musical opgevoerd wordt. Bij onze dochter op school geen gekochtte musical, maar een zelfverzonnen door de kinderen van de groepen 8, geschreven door een lerares drama (Levine´s eigen juf), de muziek bij elkaar gezocht en van andere teksten voorzien door een andere leraar van groep 8 en de achtergrondfoto´s en het filmmateriaal door haar eigen meester verzorgt. Tijdens de musical wordt er gespeeld door de schoolband, waar o.a. twee leerkrachten in zitten. Het was een complete en gave show met goed acteerwerk, zang, dans en een film die ze hier in Nuenen hebben opgenomen. We  hebben genoten!

En natuurlijk hoort er op het einde een bloemetje bij met een zelfgemaakt label in de lievelingskleuren van onze dochter:


De label (Sizzix/TH) uitgestanst en daarop met door een stencil (Artemio) DI Dusty Concord gesponst. Daaroverheen DI Picked raspberry gesponst. De bloemen (Prima) bespoten met Dylusions inkt in paars en roze. Nog voor het droog was met Pearl glimmermist (Tattered Angel) bespoten en laten drogen. Muziekpapier uitgeprint en met Distress stain Salty Ocean strepen erover getrokken. Gescheurd en opgerold. De tekst op roze papier gestempeld en de randen met de distresser bewerkt. Gemat en deze mat ook met de distresser te "lijf" gegaan. De bloemen een bradje als hartje gegeven. Alles opgeplakt en lintjes eraan gemaakt. De label op een paarse label geplakt, nadat ik deze ook versierd had met bloemen. Daardoor zijn je pinnetjes van de brads ook meteen mooi weggewerkt.

Mijn dochter was er blij mee.
Ben benieuwd wat jij hiervan vind?


Creatieve groetjes,
Gerrina

11 opmerkingen:

Laure's Page zei

Gerrina,

De juf zal hiermee zeker blij zijn. Heel mooi !
Groetjes
laurette

Nelleke zei

Wat gaaf Gerrina, ik had even niet zo veel gereageerd, soms heb je veel andere dingen.
Groetjes, Nelleke

Paper Creations by Shirley zei

Gorgeous tag, beautiful colours and wonderful quote! Warm Greetings, Shirleyx

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Prachtig Gerrina, wat een mooie kleuren en vormen...kan me indenken dat je dochter hier blij mee was!

groetjes, Alie :-)

Mieke zei

Whaw, wat een werk zullen ze er in gestoken hebben. Zal wel de moeite zijn als ik het zo lees.
Schitterend label heb je gemaakt zeg, heel mooi!

crealinedance zei

Hallo wat een leuke label.gr.Nel

Karin zei

Leuk zo'n helemaal zelfgemaakte eindmusical!
Mooie tag! Groetjes karin

Coby van willigenburg zei

leuke tag, vooral het rolletje vind ik erg leuk bedacht!

groetjes Coby

Saskia zei

Mooi en fleurig!

Yvonne zei

Mooi label Gerrina! Mooie kleuren, leuk met de verschillende bloemen, en het blauwe opgerolde muziekpapier geeft een mooie afwisseling in de kleuren.
Groetjes van Yvon

Hels Sheridan zei

Great tag hun, loving the music score... Thanks for joining in with the Sunday Stamper x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...