"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity." - Charles Mingus

Volgers

maandag 29 juli 2013

Etikettenpost / Labelspost

Van Lostcoastdesign is er een stempel met de afbeelding van een flesse-etiket. Nou zul je geneigd zijn deze te laten liggen, maar ik laat je hier graag zien wat je daarmee zoal kan doen:


Voor de eerste (mega-) kaart heb ik zelf een fles getekend op stempelpapier en deze gesponst met twee kleuren Distress Ink: Black Shoot en Fired Brick. Door te maskeren en zo stukken maar een keer te sponzen en andere niet gemaskerde stukken twee keer, heb ik de schaduw/lichtval op de fles gemaakt.
Deze daarna uitgeknipt. En op dikker papier gelegd, daar de flessevorm ook uit geknipt en deze twee op elkaar geplakt.
Op een ander stuk papier het etiket afgedrukt  en dit gesponst mat Distress Ink Scattered Straw. Uitgeknipt en op de fles geplakt.

Daarna een grote kaart gevouwen van rood scrappapier. Daarom met zwarte inkt de roos van Lostcoastdesign gestempeld. Dit goed laten drogen. Met Versamark en WOW Holografische EP (hetzelfde als in het entreekadoo van het Art Specially Event dit jaar zat) de roosstempel eroverheen gestempeld, met de heattool bewerkt en laten afkoelen.

Op apart papier met zwart de border, ook van Lastcoastdesign, twee keer gestempeld met een kleine tussenruimte. Dit papier gesponst met Hero Arts Soft Pool., op maat geknipt en er twee maal rood/bruin twine omheen gedraaid en dit goed vastgezet. Op een ander stuk de tekst van Creafine afgedrukt met zwart en ook met Hero Arts Soft Pool gesponst. Deze tekst in stukken geknipt.

De rand opgeplakt, daaroverheen de fles verhoogd opgeplakt en de tekststukjes verhoogd opgeplakt.

Het is een kaart geworden waar je een man én een vrouw een plezier mee kan doen en ik heb heel veel lol gehad bij het sponzen van de fles! Een kwestie van proberen wat je nu allemaal kan met inkt sponzen... En er kan zoooo veel!
Deze mega-grote kaart was eerder te zien op het Creafine DT blog, als DT-werk van mij. Er volgen binnenkort nog twee andere kaarten met deze etiketstempel.


Creatieve groetjes,
Gerrina

Met deze kaart doe ik mee bij:
Simon Says Stamp wednesday challenge: Summer food/drink
Fasionable Stamping Challenges: #135 Script/books/pages/print


7 opmerkingen:

Paper Creations by Shirley zei

Very creative Gerrina to make the bottle. Fabulous design! Warm Greetings, Shirleyx

Rianne Timmers zei

wat een geweldige kaart en heel leuk gedaan met die fles ,wat we allemaal niet met inkt kunnen he .
liefs Rianne

Mieke zei

Wat een leuke!

Rita zei

Absolutely fabulous Gerrina. I love the bottle. Hugs from Scotland. Rita xxx

Miranda Mols zei

Hahaha, heel creatief.

Saskia zei

Die fles is echt heel goed gelukt, knap met de schaduw effecten!

Mandy zei

Fabulous card Gerrina, I love the textured background and your wine bottle is just perfect for our challenge.
Thanks for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge
hugs
Mandy xx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...