"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity." - Charles Mingus

Volgers

maandag 23 september 2013

Bloemenframe en Craftorij / Flowerframe and Craftorij

Begin deze maand hadden we een BBQ van de oude groep 8 van onze dochter. Hartstikke gezellig, lekker gegeten en heel veel gelachen! Plus dat was op een dag dat er veel regen voorspelt was, maar een half uur voor het begon brak de zon door en werd het heerlijk warm! Met andere woorden lekker nazomeren!

Voor een van de twee dames die dit georganiseerd hadden voor ons een bedankkaartje en een bijpassende enveloppe gemaakt:
De framestempel is van Chocolate Baroque, de tekst van Eline, de gestansde takjes van Joy, de geëmbosste vlinder van Kanban en de gestempelde takjes op de enveloppe van Joy.

Het kaartje voor de andere dame volgt in een later bericht.

En om nog even terug te komen op de verjaardag van de Craftorij waar ik afgelopen zaterdag naar toe ben geweest... Het was er super; er waren feestvierders in opperbeste stemming die zorgden voor heel wat gezelligheid en geroezemoes van het bijkletsen en elkaar leren kennen. Er waren kadootjes,  gebak en hapjes, drinken en een bingo elk uur. Natuurlijk een gevulde winkel met een mooie nieuwe indeling, waaruit ik het natuurlijk niet kon laten om wat inkt en stencils te kopen :)
Maar vooral 5 prachtige en heerlijke make en takes! Mijn resultaten zie je hier:En de volgende foto is gemaakt door Rianne, die deze make en take ook gaf, me en Paulien:
Creatieve groetjes,
Gerrina

Met de bovenste kaart doe ik mee bij:
Dutch Card Lovers: #194 Zeg het met bloemen

11 opmerkingen:

 1. Gorgeous Gerrina-Love how you have made this,the stamped background with the die cut buttefly and leaves looks very effective.Beautiful colours too.
  Lovely photograph of you and your friend,glad you had a lovely time :)
  Nessa xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, je kaart en bijpassende envelop zijn een lust voor het oog! Dat met inkt en stencils is mooi, maar zoals je weet niet echt mijn ding. Maar blijf het knap vinden dat je zoiets moois ermee kan toveren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. What a beautiful fusion of colours for such a pretty card Gerrina.

  Hope you saw my message the other day, got to have a little look yesterday but need more time so hopefully this evening.

  B x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart en prachtige resultaten van de makes en takes bij de craftorij!
  Het klinkt als een gezellig weekend!
  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat jullie lol hadden is goed te zien, maar wat heb je ook nog mooi werk gemaakt... een chique kaart hoor Gerrina.
  Grtjes Patrice

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig bedank kaartje heb je gemaakt zeg, mooie kleurtjes. Dit werd vast en zeker gewaardeerd. Ook de resultaten van de make en take zijn super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vind het fijn om te lezen dat je zo genoten hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Yes you did use the same Fantasy Meadow! I love the multi coloured ink, the card is beautiful ! The die cuts & envelope are great. The make & takes look beautiful too, you look like it was great fun. Greetings, Shirleyx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kaart, zeg! Je verslagje van De Craftorij is erg leuk, jammer dat ik er niet bij kon zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mooi! bedankt voor het meedoen met de dcl!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje! Ik lees ze elke keer met veel plezier.
Thanks for your comment! I read them with great pleasure.

Creatieve groetjes, Gerrina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...