"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity." - Charles Mingus

Volgers

vrijdag 17 januari 2014

Kunstenaars / Artists

Ik ben niet zo van de cutestempels, maar deze stempel van Deep Red Stamps deed me denken aan de stijl van de verjaardagskaarten van toen ik kind was, en dus kon ik deze niet weerstaan...En voor het eerst een cute-stempel ingekleurd met PanPastel... natuurlijk deed ik dat inkleuren al eerder lang geleden, hier: klik voor het eerst, maar toen begon ik net een beetje met PanPastels te spelen...Ik denk dat dit zelfs de tweede kaart was die ik met de Pannetjes maakte...  En natuurlijk heb ik er hier toch m´n eigen draai aan gegeven door alles in blauw-roze te houden...
Deze kaart liet ik al eerder als DT-werk op het blog van Creafine zien, hier.

Voor deze kaart de achtergrond gemaakt met de Circles background stempel van Deep Red Stamps en de Artsy stempel van Kaisercraft,Versamark en twee kleuren PanPastel. Dit gefixeerd en erop met Stazon blauw de Crafty Girls stempel van Deep Red Stamps gestempeld. De meisjes ingekleurd met vier kleuren PanPastel en weer gefixeerd. Als laatste de tekststempel van Crafter´s Compagnion Stamp-itset  Time to dream met Stazon blauw gestempeld.


Creatieve Groetjes,
Gerrina


6 opmerkingen:

 1. Ik vind de stempel meer vintage dan cute...lief tafereel in mooie kleuren Gerrina :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve stempel, zacht ingekleurd,
  Leuk Gerrina!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige moderne achtergrond heb je hier gecreëerd voor je "cute" stempel ik vind het zoals Alie zegt een prachtige vintage kaart met een modern tintje!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie stempel en mooie achtergrond. Leuke kaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw...ik vind het een prachtig kaartje, zóóó knap dat je dit cute stempeltje op deze manier hebt weten te verwerken en er een heel eigentijdse draai aan hebt gegeven, ik ben er weg van!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje! Ik lees ze elke keer met veel plezier.
Thanks for your comment! I read them with great pleasure.

Creatieve groetjes, Gerrina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...