"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity." - Charles Mingus

dinsdag 8 april 2014

Art Specially Event en kaart / Art Specially Event and card

Het afgelopen weekend ben ik op het feestje, nou zeg maar, het feest van het Art Specially Event geweest. Ik heb me twee dagen in een stempelhemel gewaand, met alle stempelaars die ik daar ontmoet heb, met alle stempels en materialen, standhouders die zulke gezellige stands hadden gemaakt, boordevol met alles waar een stempelaar van kan dromen (of gewoon kopen...) Een nieuwe locatie die ik erg fijn vond door de ruimte die er was om te lopen, kijken en gewoon in het pad gezellig met elkaar te praten. De mooie voorbeelden die overal te bewonderen waren en de demo's en workshops die er waren.

Ik heb heerlijk bij de Scrapheap zitten demo-en en wat vond ik het heerlijk dat er zo veel van jullie de technieken met de Distress Paints en Stains bij me hebben uitgeprobeerd, terwijl je er echt wel even op moest wachten voor er plek was, of lekker meegekeken hebben om er later misschien zelf weer mee aan de gang te gaan! Super fijn dat er zoveel van jullie lekker langskwamen voor een begroeting en babbeltje tussendoor; dat én de gezelligheid met Carla, Franca en Helma van de Scrapheap, maakte dat ik dit Event, dat ik nu vanaf de andere kant mocht meemaken, als een feestje heb beleefd!


Ik heb maar een paar labels overgehouden en denk dat de mooiste er wel tussenuit zijn, maar deze heb ik nog over:Ze zijn niet "af", maar laten wel wat van de technieken zien die je met Distress Paints en Stains kunt doen.
(Above about the Art Specially Event where I was last weekend and enjoyed a thrue stamping-party and did demo's for two days at the booth of De Scrapheap)


Ondertussen zijn mijn spulletjes weer opgeruimd en schoongemaakt en popel ik om met mijn nieuwe spulletjes te gaan werken en lekker te gaan lezen in de nieuwe boekjes die ik gekocht heb...
At the moment my tools, stamps etc are put in there normal places and cleaned. So know I cann't wait to get started and play with my new stash and reading in the new books about stamping that I bought...

Om een start te maken ben ik begonnen met de kaart voor LIM, voor de challenge die zaterdag gestart is en waar een vleugje turquoise gevraagd word. Dit is 'm geworden:
To get started I made a crad for LIM, where the challenge started on saterday and which is to use a touch of turquoise. This is what I made:


Gebruikte materialen:
Used materials:


Ik ga nog verder nagenieten en een blogrondje maken om te kijken wat jullie de afgelopen dagen voor moois gemaakt hebben...
I go on and enjoy going over all the great moment from the past weekend and looking around on the blogs to see what you all made the past few days...Creatieve groetjes,
Gerrina

Met deze kaart doe ik mee bij:
I am entering this card at:
Simon Says Stamp Mondaychallege: Journey (the journey on the path of life.)
The Crafting Musketeers: #12 Monochrome
Allsorts Challenge Blog: week 253 No flowers

33 opmerkingen:

 1. Jammer dat ik je gemist heb, Gerrina. Ik had je wel zien zitten maar t was druk bij je dus ik stelde het uit. Maar van uitstel komt afstel, he.
  Enfin, het was inderdaad een heerlijk weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou het was een feestje. Ik heb de kleuren gekocht waar ik de 2 tags van heb gemaaakt. ben ik toch vergeten de labels te kopen. Die waren ook speciaal. Ze liggen nog op tafel te rijpen. Fijn dat jij zo heb genoten. Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan ook ander papier gebruiken, als het maar super glad is... Groetjes, Gerrina

   Verwijderen
 3. Love the inking of your sentiment and the soft colours! A beautiful card!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. What a great effect Gerrina!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beautiful card Gerrina, love the cute image and lovely sentiment. Thank you for joining us at Allsorts for our 'No Flowers' challenge x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fantastic artwork, Gerrina.
  Thank you to be my newest follower.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk om te lezen dat je zo hebt genoten! Ik heb je nog gezien maar je was zo druk bezig dat ik je niet wilde storen :) en wat een super lief kaartje heb je met je nieuwe spulletjes gemaakt, geweldige tekst!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh , ik wist niet dat je bij de scrapheap zat, anders was ik zeker langs gekomen, ik liep wat verloren op het Event, heb geen vriendin met dezelfde hobby om samen naar het Event te gaan bedoel ik, ik wist echt niet dat je daar demo's gaf, en ik denk zelf dat ik vergeten ben naar daar te gaan, der was ook zoveel te zien, en natuurlijk kunnen we wel eens afspreken in mei lijkt me wel geschikt, dan zal het weer wel al wat beter zijn zeker!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi rustig kaartje, Gerrina. Mooie kleur.

  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hi Gerrina, ik vond het ook leuk je live te zien. Misschien kunnen we, als we elkaar weer eens tegenkomen, een gezellig praatje maken ! (Als jij het niet zo druk hebt, natuurlijk.)
  Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. sounds like you had so much fun Gerrina! I love this sentiment and adorable, cute image-perfect x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hi Gerrina!
  this is the funny German, who noticed the tulip on your TAG :-)))
  sorry, couldn't make it again to your booth, because Rosie took me around all day long.... and we hadn't seen each other for such a long time, I could not let her go.
  Thanks again for your lovely workshop, I did appriciate it very much!

  *hugs*

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat heerlijk toch om al die enthousiaste verhalen te lezen over het ASE. Je hebt er een leuk verhaal van gemaakt, Gerrina. Door alle drukte heb ik je niet gezien zaterdag, maar we gaan gewoon op naar 2015 met een nieuwe kans, toch?
  Je labels zijn, ook zonder dat ze nog helemaal klaar zijn, schitterend. Lijkt me heerlijk om mee aan de slag te gaan om ze af te maken.
  Je kaart voor LIM is prachtig en met een grandioze tekst!
  Groetjes Gery

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Beautiful, colourful tag. Your card is very elegant, beautiful quote. Warm Greetings, Shirleyx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jij zit nog heerlijk na te genieten. Ik hoor of eigenlijk ik lees hier meer enthousiaste verhalen over. Ik wist niet dat er zo iets was. Om te onthouden. Zo te lezen heb jij je wel vermaakt. Je labels vind ik mooi al zeg jij dat de mooiste er uit zijn. En je kaart met tekst is helemaal geweldig. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. I'm glad you had a wonderful time at the craft fair, Gerrina!! Your card in turquoise is super sweet and so adorable!! Hugs, Darnell

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gerrina what a lovely take on the challenge, glad you enjoyed your weekend
  Thanks so much for playing along at Less is More this week
  Anne
  LIM Designer

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Geweldig dat je op het Event zo druk mocht zijn en een mooie kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. FABulous tags & such a pretty soft card. Glad you had a fun busy time. Hugs Bev x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Het was zo leuk om je weer te zien! En jouw kaart is prachtig geworden!!!!
  Aftellen maar weer naar het volgende Event hé.
  groetjes Patrice

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Je kaart is schitterend en je tags zijn om van te snoepen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Bedankt voor je commentaar op mijn Craft Chaos blog en jammer dat we elkaar niet getroffen hebben. Volgend jaar toch maar een naambordje op doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat had je het druk met je workshop Gerrina! Fijn dus dat we toch tijd hebben gehad om een babbel te maken :-) Hoort ook bij de goede herinneringen!!
  Wat zat je te genieten op het ASE...geweldig....net als je leuke LIM kaart.
  Hartelijke groet, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Looks like you had a wonderful time :D Fabulous card, so sweet :D xx

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Such a sweet card! Thanks for joining along with the Simon Says Stamp Monday Challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Beautiful, thank you for joining us over at the Crafting Musketeers Challenge Blog this month, Fran (DT) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Thanks for sharing your lovely card for Crafting Musketeers challenge 12: monochrome, Hazel, DT Crafting Musketeers x

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Very nice project. The style is beautiful.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje! Ik lees ze elke keer met veel plezier.
Thanks for your comment! I read them with great pleasure.

Creatieve groetjes, Gerrina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...