"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity." - Charles Mingus

Volgers

zondag 12 mei 2013

Relaxed / Relaxed

Mijn tweede kaart voor de uitdaging van LIM. De 2e week van de maand is een "one-layer" kaart en dit keer wordt er gevraagd om een gekleurde achtergrondkaart. Mijn eerste uitwerking was een hele snelle kaart, die zie je in de post van gisteren hier.
Maar voor deze uitwerking ben ik echt even gaan zitten:  Ingekleurd met Derwents; zo oefen ik door. Stempels van Marianne Design en ArtSpecially 2013.
Omdat mijn moeder (net als de rest van onze familie) dol is op lezen, heb ik deze voor haar gemaakt voor Moederdag. En dus kon ik ´m niet eerder laten zien...Dit is iets wat ik vanavond ook wel wil doen...zo relaxed!

Voor ik weer verder ga stempelen verwelkom ik graag Lorraine. Zij is een actieve dame, kijk maar op haar blog: Lorraine´s loft en kwam door verschillende challenges op mijn blog terecht. Ik ben heel dat ze volger is geworden en hoop haar net als jou hier of op jouw blog vaak te ontmoeten om inspiratie bij elkaar op te doen...( Before I´m off to do somemore stamping I would like to welcome Lorraine. She is an actif lady, look on her blog: Lorraine´s loft  and came on mine by several challenges. I´m glad that she became a follower and I hope to meet her, just aswell as you, here or on your blog to get inspired...)


Creatieve groetjes,
Gerrina

Met deze kaart doe ik mee bij:
Less is more: #119 Coloured card blank
Crazy for CAS: #18 Photo inspiration (groene kaart en onder alle kleuren en in het bankje zit wit om het helderder te maken...)
Cas(e) this sketch!: #27

15 opmerkingen:

Nelleke zei

Een mooie uitvoering van een one layer kaart. Lijkt me lastig om op groen te kleuren, maar hij ziet er grappig en leuk uit. Groetjes, Nelleke

Marlieke zei

Oh wat heb je het je zelf lastig gemaakt om op een groene ondergrond te kleuren. Het is je toch nog aardig gelukt vooral dat haar. Leuk dat je weer meedoet bij Crazy For CAS.

Sientje zei

Dat moet een uitdaging geweest zijn om op een groene achtergrond te kleuren. Maar het ziet er erg leuk uit. Bedankt voor je deelname bij Crazy for CAS

Mieke zei

Leuke kaart. Ja leuk, zorgeloos op de bank zitten lezen. Ik hou er ook van!

Myriame zei

Inkleuren op een groene achtergrond is niet makkelijk, maar jij hebt dat prachtig gedaan.

Saskia zei

Het resultaat is erg mooi, een heerlijk relaxed kaartje!

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Perfecte stempel bij de tekst Gerrina!

groetjes, Alie :-)

Willy zei

Wat een schatje, prachtige tekst!

Chrissie zei

I agree with this sentiment Gerrina!
Thanks again.
Chrissie
"Less is More"

Ardyth Percy-Robb zei

Very cute and also very good advice! Thanks so much for playing along with us at CAS(E) This Sketch this week!

Karin zei

Mooie kaart en wat een schattig stempeltje heb je gebruikt!
Groetjes karin

donna mikasa zei

Such a sweet card--I love that quote! Thanks so much for joining us at CAS(E) this Sketch!

Anjas-Artefaktotum zei

So sweet, really an amazing card.

Viv zei

Such a fabulous card Gerrina :) Viv xx

Anja (scrappie) zei

Mooi gedaan hoor leuk dat je meedoet bij crazy for CAS.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...