"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity." - Charles Mingus

Volgers

woensdag 1 mei 2013

tulpen /tulips

Omdat ik toch deze mooie tulpstempel in handen had voor deze kaart hier heb ik deze nog een aantal keren afgedrukt en er deze twee CaS-kaarten en een derde kaart van gemaakt:
De tulpen (ArtSpecially) afgedrukt met Versafine Onyxblack en doorgesneden. Ingekleurd met een waterpen en DI  Squeezed Lemonade en Mustard Seed en de hoekjes rond geponst aan de onder- bovenkant. Gemat op geel en hiervan ook de hoekjes rond geponst aan de onder- bovenkant. Verhoogd op het kaartkarton geplakt. Uit hetzelfde gele papier de tekst (Marianne Design) gestanst en ook opgeplakt.

Met deze kaart doe ik mee bij:
Addicted to CAS: #11 FlowerDe tulpen (ArtSpecially) afgedrukt met Versafine Onyxblack en ingekleurd met een waterpen en DI Wild Honey en Spiced Marmelade. De hoeken afgerond en verhoogd opgeplakt op kaartkarton. Met Versafine Onyxblack de tekst (entreekado ArtSpecially 2013) er schuin opgestempeld.


Met deze kaart doe ik mee bij:
Addicted to Stamps and more: challenge 43 addicted to colours: blauw, oranje, roodDe derde kaart is voor een Stamping Angelsproject gemaakt. Daar werd een favoriete plaats op de wereld gevraagd. Nou was ik de laatste, dus "het gras was me aardig voor de voeten weggemaaid", maar waarom niet gekozen voor ons eigen Nederland? Daarvan heb ik nog steeds niet alles gezien en geniet ik het hele jaar! De kaart is geen CaS-kaart, maar er is wel weer gewerkt met de tulpenstempel:


Als eerste een stuk stempelpapier op maat gesneden. Daarna met een rondjesstencil van Joy en DI Wild Honey gesponst. Daaroverheen gegaan met DI Scattered Straw. Het is bijna niet te zien, maar de bedoeling was om een verwijzing naar Nederlandse (gaten-)kaas te maken.
Daaroverheen een aantal keer de avontuurdefinitie-stempel (Creamotion) gezet met DI Pumice Stone. Daar weer overheen de molen en de boerderijstempel (beide Creamotion) met Versafine Onyxblack gestempeld.


Op een apart stuk papier met de Prima-alfabetset Nederland gestempeld en rechtstreeks met het inktpad van de DI Barn Door aan de ene en met DI Faded Jeans de andere kant gekleurd. Deze "vlag" opgeplakt. 
Uit behangstalen de klompen (Quickutz) gestanst en van een donkerdere staal een achtergrondje gemaakt. Dit op elkaar en daarna verhoogd opgeplakt en even met DI Pumice Stone eroverheen gegaan voor wat meer hout-look.
De tulp met de waterpen en DI Fired Brick ingekleurd en uitgeknipt en verhoogd opgeplakt. 
De randen van de kaart gesponst met DI Faded Jeans.

Ik heb dit laatste kaartje niet gemat, omdat het in een project-boekje geplakt wordt en daar zit een hele mooie rode bladzijde in waar deze opgeplakt wordt.


Ik hoop dat je het leuk vond hier weer eens te zien hoe verschillend de resultaten kunnen zijn, met maar een stempel als basis/begin...


Creatieve groetjes, 
Gerrina
14 opmerkingen:

Karin zei

prachtige kaarten!! ik heb ook nog ergens een tulpenstempel geloof ik, die ga ik eens opzoeken,haha. gezellige dag verder!

Nelleke zei

O, Gerrina, wat heb je weer prachtige kaarten gemaakt. Mooi hoe je de tulpen verwerkt hebt. Groetjes, Nelleke

inkypinkycraft zei

Some great colourful and spring like creations!! Hugsvtrace x

brenda zei

More lovely creations Gerrina, my eye is particularly drawn to the yellow tulips, it's such a striking colour combination and very elegant.

B x

crealinedance zei

Hoi hoi Lekker frisse kaarten.Gr.Nel

Malika zei

heel mooie kaarten hoor, en je weet al dat ik die stempel super vind.

groetjes Malika

Rianne Timmers zei

Heel mooi die kaartjes van jou leuk die verschillen.
Super goed gelukt.
Groetjes Rianne.

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Mooie kaarten Gerrina, waarvan de eerste toch mijn favoriet is, zó mooi dat zwart met geel!

groetjes, Alie :-)

Coby van willigenburg zei

Ik mis je mooie boom maar ook deze foto is erg mooi als introductie foto. Wat is de zwart gele kaart prachtig, genieten om te zien!

groetjes Coby

maria f. zei

I love your Netherlands card - and happy New King and royal family to you too ;)

Willy zei

Super leuk om te zien hoe verschillende de kaarten zijn met toch telkens de tulp als basis, top!!

Kylie zei

Wonderful use of our colours! I love your tulips. Thanks so much for playing along at ATSM! xx

baileyrosy.com zei

Hi there -Gerrina. Such a pretty card and I love those gorgeous tulips, thanks so much for joining us at ATCAS and good luck.

Marie

florenceandfreddie zei

Beautiful creations. Thank you for playing along with the ATS&M colour chalenge this week.
Regards Florence x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...