"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity." - Charles Mingus

Volgers

maandag 27 mei 2013

Stamping Angelsdag mei 2013

Een heerlijk weekend achter de rug. Dat begon zaterdag met de Stamping Angelsdag.
Gezellig samen naar The Stamping Cottage in Schaik gereden met Corrie en Heidie en al babbelend waren we er zo. Alles uitgeladen en iedereen begroet, al babbelend het natuurlijk niet kunnen laten wat in een mandje te laten glijden en na heerlijke zelfgemaakte taart van Lisetta en de thee en koffie verzorgd door Angela, Marga en Rick van The Stamping Cottage de schitterende kadootjes aan elkaar gegeven.
Zoveel creativiteit en zo mooi, kijk maar ´ns:Meiden bedankt, wat hebben jullie er een feestje van gemaakt!
En eigenlijk heb je op zo´n dag niet de kans om ze goed te bekijken, dus thuis heb ik op m´n gemak nog een keer super van al dat moois genoten...


Na de heerlijke lunch met lekkere en ook heel wat gezonde dingen, onder leiding van Marga´s middags een workshop gehad.


We hebben een prachtig boekje gemaakt van enveloppen en heerlijk gekliederd met de Distress Paints. Apart was het werken met dunne kurk met een sticky achterkant, dat ook in het workshoppakket zat  en dat je kunt knippen, stanzen en bestempelen.

                            

Het kliederen was als eerste aan de beurt; wat een kleurenpracht kwam daarmee te voorschijn!
Daarna het boekje zelf (met een beschrijving, zodat het thuis nog een keer voor een project gemaakt kan worden).

 

En dan ieder op de eigen manier pimpen. Wat krijg je dan een variatie aan stijlen en kleuren te zien:En dan is zo´n dag alweer veel te vlug afgelopen... worden de spullen gepakt, mee opgeruimd en afscheid genomen en ben je weer op weg naar huis..., wel lekker nagenietend in de auto met Corrie, Heidie en Grietje. Zo´n terugreis gaat zo wel heel snel, en na nog even nababbelen en nog een keer samen de kadootjes bewonderen bij mij thuis werd het erg rustig...

Alle Angels, plus Angela en Marga en Rick van The Stamping Cottage bedankt voor een heerlijke gezellige en creatieve dag!Gelukkig was m´n dochter even daarna thuis, helemaal blij, want kampioen met het hockey-team geworden en dus nog steeds ongeslagen dit jaar! Snel eten en zo en hup daar ging ze weer naar een fuif.
De volgende dag lekker rustig begonnen en ´s middags het 75e verjaardagsfeest van mijn moeder. Heerlijk met iedereen bijgepraat en natuurlijk genoten van de lekkere hapjes! Ook dat was ook weer zo snel voorbij...

Kortom een weekend met een gouden randje voor mij!
Hoop dat jij ook hebt kunnen genieten...

Creatieve groetjes,
Gerrina

6 opmerkingen:

 1. Fijn dat je zoeen leuk weekend hebt gehad ,het zijn altijd gezellige dagen met die workschops.en als ik zo lees bij jullie zeker wat een leuke spulletjes hebben jullie gekregen.
  Liefs Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's van een zo te lezen weer heel gezellig dag met allemaal engeltjes Gerrina! Wat een mooie dingen maken jullie toch voor elkaar...en dan ook nog eens een gave workshop! Geniet maar lekker na.

  groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super dat je zo een leuk weekend had, daar kan een mens lang van nagenieten. De boekjes zien er allemaal zeer vrolijk uit. Zo'n dagen vliegen voorbij als je met zen allen prettig bezig bent. De dames stralen allemaal op de foto. Hopelijk nog veel van deze fijne weekenden, mama van een kampioene.

  Groetjes

  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De Angelsdag was inderdaad super leuk! Fijn dat jij het ook naar je zin hebt gehad.
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou voor ons was het ook een super gezellige dag Gerrina. En al die verwennerij met eten en kadootjes. Ik heb ook nog heerlijk na zitten te genieten....hihi trouwens nog want de kadootjes liggen nog steeds op mijn werkblad uitgestald.

  Jij ook nog heel erg bedankt.

  Groetjes Marga

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje! Ik lees ze elke keer met veel plezier.
Thanks for your comment! I read them with great pleasure.

Creatieve groetjes, Gerrina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...