"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity." - Charles Mingus

dinsdag 16 augustus 2011

Kaarten voor De Stempelwinkel


Bij De Stempelwinkel kon je een kaart maken en dan maakte je kans op een entreekaart voor Het Stempelmekka in Hagen (Duitsland). Daar willen we wel naar toe! Natuurlijk wel met stempels van De Stempelwinkel gemaakt! Deze zomervakantie zijn we in de winkel geweest en hebben mijn dochter en ik mooie stempels gekocht... Natuurlijk moesten die uitgeprobeerd worden, dus Jetske gelijk beloofd dat we kaarten zouden maken...


Hierboven en hiernaast zie je wat Levine ervan gemaakt heeft; achtergrond gemisted met door haar zelfgemaakte mist, laten drogen en haar favoriete stempels afgedrukt met Versamark en geëmbossed met gele en groene WOW-embossingpoeder. Is het geen schatje geworden?Zelf heb ik 4 kaarten gemaakt, waaruit Jeske mocht kiezen toen we elkaar weer zagen afgelopen vrijdag op de "KGKD" in Den Bosch.
Van de eerste en derde kaart zijn de achtergronden gemaakt met zelfgemaakte mist.
De 2e kaart is eerst geëmbossed en daarna met Distress Stain en Ink bewerkt, daarna met water bespoten en terwijl dit nog nat was wat accenten met Memento Tuxedo Black aangebracht. Na drogen de tekst gestempeld en de tweede sleutelafdruk opgeplakt.
Bij de 2e t/m 4e kaart telkens dezelfde embossingpoeder gebruikt als door mijn dochter op haar kaart is gebruikt: Verdigris van WOW. 
Doordat de zelfgemistte achtergrond van de oranje/blauwe kaart gemaakt is voor het embossen, wordt deze groene EP blauw/turkooizen op de kaart.
Op de 4e kaart  zie je de daadwerkelijke kleur weer.
De achtergrondpapieren van de blauw/oranje kaart zijn met dezelfde achtergrondstempel bestempeld.
 

Jetske koos voor mijn 2e kaart en Levine en ik zijn door haar superblij gemaakt met 2 kaartjes voor het Stempelmekka in Hagen! We verheugen ons er nu al op!
Hoop dat je het leuk vond ook eens kaarten te zien... Tot de volgende keer!
Greetz, Gerrina

1 opmerking:

  1. Wat een heerlijk verhaal heb je er bij verteld. Gefeliciteerd met je prijs. Het zijn mooie kaarten geworden. We zullen elkaar zeker zien op de Mekka. Een grandioze beurs. Liefs Ineke

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje! Ik lees ze elke keer met veel plezier.
Thanks for your comment! I read them with great pleasure.

Creatieve groetjes, Gerrina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...